Verzekeraars en volmachtkantoren (PARP)

Verzekeraars
EasyPARP helpt en begeleidt verzekeraars en volmachtkantoren met het inrichten en opzetten
van een correct en duurzaam product approval & review proces. Wij verzorgen complete procesbeschrijvingen en PARP templates.

Daarnaast helpen wij bij het opstellen van de juiste documentatie en invulling van deze PARP-documentatie, zoals bijvoorbeeld productbeschrijvingen,  productspecificaties, productdossiers, het oplossen van PARP-bevindingen en het schrijven van de uiteindelijke PARP-documenten.

Volmachtkantoren
Voor zowel pool- als single line producten kunnen wij u en uw personeel de volledige ondersteuning bieden die u nodig heeft. Wij hebben een aantal oplossingen ontwikkeld, waarbij wij u en uw medewerkers ondersteunen gedurende het volledige PARP-traject. Wij kiezen voor een eenvoudig maar duurzaam PARP-proces. In dit proces staat kwaliteit voorop en zal u voorzien worden van PARP-dossiers waarvan u blijvend profijt heeft.
De product review is namelijk een terugkerend element en zal de komende jaren nog verder binnen de bestaande organisatie worden ingebed. Belangrijk dus dat uw organisatie PAR-Proof is, maar ook dat uw organisatie duurzaam PAR-Proof blijft.

Voor meer informatie kunt u ten allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen via het telefoonnummer ☎ 0031 (0)87 784 7017 of via ons contactformulier.